top of page
Search

Kaip padaryti savo vaiką produktyvų? „Pamakid“ programa yra čia, kad jums padėtų.


Vaikai dažniausiai nėra motyvuoti daryti tai, ką jie turėtų daryti. Visada tikėdamiesi, tėvai (ir mokytojai) gali naudoti įvairias strategijas, kad paskatintų juos atlikti užduotį - kartais nesėkmingai. Iš tikrųjų vaikas gali turėti vieną ar daugiau rimtų priežasčių, kodėl jis nieko nedaro.


Remiantis tyrimu atliktu pozityvios psichologijos atstovu Mihalo Čiksentmichalio (Mihaly Csikszentmihalyi) knygoje “Finding Flow: The Psychology of Engagement with Everyday Life”.


Jei vaiko įgūdžių lygis yra aukštas, o užduotis lengva, tas vaikas jausis nuobodžiai.

Jei vaikas susiduria su sunkiu scenariumi ir jo įgūdžių lygis yra žemas, jis patiria nerimą.


Tačiau,

Jei užduotys yra sudėtingos ir smagios, tai vaikus įtraukia ir jie mokosi natūraliai.


Taigi tai gali būti nesusiję su „pasiteisinimais“ ar gudrių, tyčinių manipuliacijų, skirtų tėvams išvesti iš proto, atlikimu!


Taigi, koks būtų optimaliausias ir geriausias būdas, kad vaikai būtų produktyvūs ir domėtųsi užduotimis ir kad jie būtų įsitraukę?

Štai keletas pasiūlymų:

1. Padėkite vaikams ugdyti augimo mąstyseną

2. Skatinkite atskaitomybę.

3. Atkreipkite dėmesį į įgūdžius.

4. Tikėkite vaiku.

5. Siūlykite geriausias ir produktyviausias užduotis, skatinančias bendrą augimą. (Jų rasite čiaPamakid)


Tyrimas teigia, kad

'mokymasis darant yra natūraliausias vaikų mokymosi būdas.

Tėvai gali palengvinti įdomias ir sudėtingas „užduotis“ vaikams. Padidėjęs užduočių sudėtingumas sukels natūralų vaikų susidomėjimą ir augimą.


Pamakid programėlė siūlo didžiulę biblioteką, kurioje yra įvairių sričių užduočių. Šios užduotys yra sudėtingėjančios, kad vaikams būtų patrauklesnės. Vaiko dėmesio išlaikymo laikas yra labai trumpas, „Pamakid“ užduočių biblioteka sukurta taip, kad sukurtų geriausią mokymosi patirtį vaikams.

Pamakid programėlė skirta geriausiam produktyvumo ir įpročių formavimo įrankiui kurti, kad motyvuotų vaikus ir tėvuskartu kurti geresnę šeimos ateitį.

Mūsų programėlė bus prieinama tik išskirtiniams vartotojams, kad jie galėtų ją išbandyti. Registruokitės ir gaukite išskirtinį kvietimą išbandyti mūsų programėlę.





8 views0 comments
bottom of page